Täällä taas!

Reissu oli ja meni. Maailman Voittajassa Sissin koirille urosten JWW- ja WW- tittelit, Valtti luokkansa neljäs. Pitää siis olla tyytyväinen. Majapaikat oli todella hyvät, ei valittamista. Etenkin Bratislavassa yövyimme luksuspaikassa. Paikka oli 70 hevosen ratsastuskeskus, jonka takana oli upeat viiniviljelmät. Aivan mahtava paikka koirien kanssa! Ja miten ystävällinen henkilökunta! Suosittelen!

1257237381_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No, Bratislavasta lähdimme kohti Saksaa, jossa majoituimme Antin ja Claudian luokse yhdeksi yöksi. Saimme pestyä koirat ja muutenkin hoidettua sosiaalista puolta. Saksassa Meni näyttelyissä hyvin. Riisenit voittivat kansallisessa näyttelyssä ja Kingis sai Bundesjugendsieger- tittelin. Valtti sen sijaan ajatteli, että tänne ei ole häviämään tultu ja voitti kumpanakin päivänä. Eli Valtista BDSG-09! Ja mikä hienointa, eka ulkomaan CACIB!

1257237799_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aikas lyhyt yhteenveto kahdesta viikosta, mutta nyt ei vaan jaksa!

Viime viikon perjantaina vietettiin täällä syntymäpäiväjuhlia. Meidän oma Mummomme eli Muska täytti kunnioitettavat kymmenen vuotta! Muska itse ei huomannut mitään erikoista paitsi että sai kaksi palaa voipullaa. Sen sijaan mulle tuli paniikki edellisellä viikolla ja vein Muskan eläinlääkäriin. Muskalla oli vatsassa patti ja olin jo varma, että se on jotain todella vaarallista! No, ainahan rasva on naispuoliselle vaarallista, joten en kai sitten pahasti ollut väärässä. Muskan hampaat puhdistettiin myös, joten nyt on taas hyvä syödä omenoita!