Vuosi on aika lailla lopuillaan ja voisinkin tässä muistella mennyttä vuotta.

Vuosi 2009 on ollut näyttelyiden osalta aivan uskomaton. En olisi ikinä uskonut tällaiseen menestykseen, jos joku olisi tätä vuosi sitten ennustanut.

Menestynein koirista on tietysti Valtti, joka tahkosi itselleen 12 sertiä, 5 Suomen CACIB:a, kaksi titteliä (BDSG09 ja PMV-09) ja vieläpä Saksan CACIB:n. Tervakoskella Valtti otti sensaatiomaisen BIS-4- sijoituksen, jonka ansiosta Valtti varmisti paikkansa Suomen menestyneimpien malamuuttien joukossa. Valtin kanssa on aina yhtä mukava lähteä näyttelyyn, koska Keke on aina ihan täysillä mukana ja esiintyy aina itsevarmasti, eikä "huonoja päiviä" oikeestaan ole.

Myös kääpiöt kävivät piipahtamassa kehissä. BB aloitti ja lopetti näyttelykautensa kahteen sertiin kahdesta näyttelystä. Kiitokset vaan muille että ette tuoneet uroksianne! Nyt odotellaan syyskuun synttäreitä jotta päästään yrittämään valioitumista. BB on majaillut Siritan luona kohta kolmisen kuukautta ja herrasta on tullut jos mahdollista, vieläkin hurmaavampi. Siiri kävi myös parissa näyttelyssä, parhaana tuloksena vara-sert. Siirin mahtava luonne on kuitenkin sitä, mistä Siiri vetää pisteet kotiin, mikä itsevarmuus tätä saksatar!

Vuoteen mahtui myös huolta ja murhetta. Hilma taisteli hengestään tehohoidossa, kun käärme puri neitiä. Hiltunen osoitti, että ei ole heikkoa tekoa ja on kaikkien onneksi toipunut täysin. Ensi vuonna toivon mukaan saamme mainostaa pentuja "sitkeästä emälinjasta".

Ensi vuonna aion näillä näkymin jatkaa samaan tyyliin. Näyttelyitä kierrellään tasaiseen tahtiin ja parit pennutkin on luvassa. Toivon mukaan menestys on vähintään yhtä hyvä kuin tänä vuonna!